Tuesday, May 11, 2010

Aquaria, Gish, Lugaru HD, og Penumbra Overture går Open Source

Wolfire og deres partnere har her i de sidste par dage kørt en minikampnage, der kort gik ud på at lade forbrugerne vælge hvilken pris de havde lyst til at betale.

På youtube kan man se deres reklame for spillet;

http://www.youtube.com/watch?v=M7Aw5C7WQ6g

ca. 1.17min inde i videoen kan man se et løfte om at frigive koden til Gish, Lugaru HD, og Penumbra Overture hvis de rammer EN MILLION $, dog står dette ikke nævnt på deres hjemmeside.

Men her for ca. 30min siden skete det så, kampagnen var ovre og de havde indsamlet $1,027,187, og få minutter senere skete det så, de frigav Lugaru;

http://blog.wolfire.com/2010/05/Lugaru-goes-open-source





og kort efter kunne man på deres donation side
( http://www.wolfire.com/humble ) se følgende tekst;

"Now it's our turn to give back. As of 5/11/10, Aquaria, Gish, Lugaru HD, and Penumbra Overture pledge to go open source. We are preparing the sources right now and will be releasing them ASAP. We spent last night preparing Lugaru and it is almost available now. The code is still a little rough (no Visual Studio project yet, for instance) but hopefully with the help of the community we can rapidly make it more accessible to everyone. "

Oversat;

"Nu er det vores tur til at give tilbage. Pr. 5/11/10 igår Aquaria, Gish, Lugaru HD og Penumbra Overture et løfte om at gå open source.
Vi er ved at forberede koden lige nu og vil være klar til at slippe dem så hurtigt som muligt. Vi brugte sidste nat på at forberede Lugaru og det er næsten tilgængeligt nu. Koden er stadig lidt bar (ingen Visual Studio projekt endnu, for eksempel), men forhåbentlig med hjælp fra fællesskabet, kan vi hurtigt gøre den mere tilgængelig for alle."

Så hermed er Aquaria, Gish, Lugaru HD, og Penumbra Overture gået Open Source. (det vil sige vi fik Aquaria med som en bonus i forhold til hvad de lovede)

Tak til alle dem der donerede og gjorde dette muligt!

No comments: